24 de set. 2015

JAVI & CO.

El Javi és un bon amic, que fa uns mesos va fer 42 anys. És una persona detallista, que cuida molt a la gent que té al voltant i sempre et fa sentir a gust. Per celebrar el seu aniversari ens va convidar a uns quants amics a fer un beure a un lloc preciós de Barcelona que es diu EL NACIONAL, i després a sopar a una terrassa preciosa, el NINETEEN. Va ser una nit fantàstica!

Com que ell cuida tant els detalls, vaig pensar que li havia de correspondre amb un reagal que estigués a l'alçada, i vaig fer-li un àlbum ple de solapes, butxaques, targetes, i pestanyes, amb diferents textures i materials. Hi vaig invertir moltes hores i vaig cuidar al màxim fins l'últim detall.
En obrir cada pàgina de làlbum les fotografies queden amagades, per poder descobrir les imatges s'ha d'anar obrint solapes i treient les targetes de les diferents buxaques.











La idea era fer un recull de fotografies del Javi amb tots els seus amics, d'aquí el títol JAVI & Co. EL resultat va ser un àlbum divertit, ple de sorpreses i de bon rotllo!