11 de juny 2015

REGALS PELS MESTRES - Juny 2015

Aquest any he tingut una pila d'encàrrecs de diferents escoles de la comarca. Diversos grups de pares i mares s'han posat en contacte amb mi per demanar-me un regal especial pel tutor o tutora dels seus fills. Han sigut unes setmanes d'intens treball, intentant fer de cada projecte un objecte únic, personal i emotiu.
Crec que els mestres es mereixen això i molt mes!

En aquest cas han estat els propis nens de la classe els que m'han fet l'encàrrec. La Neus ha estat la seva tutora de cinquè i sisè i tots ells li tenen molt d'afecte.
Aquest és un regal d'una mare a les dues mestres de la seva filla. És un petit detall d'agraiment personalitzat.
 
ÀLBUM PER LA MAICA
Feia temps que tenia ganes de fer algun projecte amb la col.lecció de papers Grownin Affair de Dovecraft. Quan em van fer aquest encàrrec de seguida vaig pensar que era l'ocasió perfecta per utilitzar-la.


 CAIXA PEL CESC
Fer un detall per un noi sempre és un repte.... Les mares de la classe van escollir els papers decorats i jo vaig donar-li forma a la idea..
Aquest ha estat un àlbum molt laboriós, al qual he dedicat molt de temps, però crec que ha valgut la pena. Té 15 dobles pàgines, una per cada nen. A la butxaques cada alumne  hi ha posat una targeta  amb un dibuix o una dedicatòria per l'Eva, la seva mestra.
Aquest és el tercer àlbum "en cascada" que he fet per una mestra. Permeten posar-hi unes 12-14 fotos i queden molt bonics. Aquest en concret me'l van demanar un grup de nenes per a seva mestra de cinquè.
Per aquesta caixa  les mares de la classe van escollir un estil clàssic. A dins cada nen hi va posar una cartolina decorada amb una frase o un dibuix per la seva mestra..